Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час карантину учні мистецьких шкіл Львівщини навчаються онлайн

Перед освітою Львівщини та мистецькою освітою, зокрема, з впровадженням карантину постали нові виклики та завдання налагодити процес навчання у дистанційній формі. Про це 2 квітня інформує прес-служба ЛОДА.
Фото: Львівська ОДА

Педагогічні колективи закладів початкової мистецької освіти напрацювали нові методи навчальної та методичної роботи, віднайшли нові засоби та форми роботи з учнями аби ті не тільки не втратили набутих знань і навичок, а й змогли отримати нові. Про це інформують у департаменті з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА.

"Викладачі інструментальних відділів проводять заняття, застосовуючи засоби комунікації мережі інтернет, а музично-теоретичних дисциплін освоюють додаток Google Classroom та формують групи для дистанційного навчання", - розповідає заступник директора департаменту Ірина Гаврилюк.

З метою підтримки та розвитку творчості учнів мистецьких, музичних, художніх та загальноосвітніх шкіл міста Львова та Львівської області, заохочення дітей до самостійної творчості та розмаїтого дозвілля на час карантину, учні мистецьких шкіл області беруть активну участь в онлайн конкурсі "Музичний карантин 2020" та "Малярський карантин 2020", темою якого є  "Мрії під час карантину".

Також учасники духового оркестру "Львівські фанфари" дитячої школи мистецтв №5 м. Львова запросили всіх охочих приєднатися до челенджу "Залишайся вдома і грай". Відео музичного марафону можна переглянути за хештегом #Залишайсявдомаіграй за посиланням

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ