Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Під час українсько-угорської міжбанківської конференції презентували „Кредобанк”

22-24 лютого 2006 року у Будапешті, столиці Угорщини, відбулась українсько-угорська міжбанківська конференція, організована Угорським банківським союзом, Асоціацією Українських Банків та Посольством України в Угорщині, на якій відбулася презентація ВАТ «Кредобанк». Про це повідомили в прес-центрі ВАТ „Кредобанк”.
Українську делегацію очолювали Президент АУБ Олександр Сугоняко та Перший заступник голови НБУ Анатолій Шаповалов. На конференції були присутні представники 7 українських банків (Хрещатик, Імекс-банк, Мрія, Експрес банк, Надра і ВАТ «Кредобанк») та 9 найбільших банків Угорщини (OTP, Eximbank, CIB, MKB, Raiffeisen Bank, Erste Bank, Inter Europa Bank). З угорського боку були присутні також представники Асоціації угорських іпотечних банків та Міністерства фінансів.
У ході конференції відбулась презентація послуг ВАТ «Кредобанк» та окреслено можливі шляхи співпраці в сфері обслуговування україно-угорських торгових операцій. Також присутніх ознайомлено з фінансово-економічною ситуацією в Угорщині та Україні, основними тенденціями розвитку банківської системи двох країн, напрямками та перспективами можливої двосторонньої співпраці.
Після конференції українська делегація відвідала Національний банк Угорщини та Інспекцію з нагляду за діяльністю фінансових установ угорської республіки, де відбулась робоча зустріч з представниками цих установ та обмін досвідом.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ