Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під час зборів у приміщенні «Укрпошти» бійці «Беркуту» нікого не затримували, версія, - МВС

Працівниками спецпідрозділу було забезпечено лише розмежування учасників інциденту за допомогою створення розмежувального ланцюжка з правоохоронців. Наразі міліція проводить перевірку щодо конфлікту між громадянами в актовому залі «Укрпошти». Повідомили у ВЗГ ГУМВС України в м. Києві.

29 січня 2013 року в актовому залі по вулиці Хрещатик, 22 проводилися збори з метою обрання членів Громадської ради при Київській міській держадміністрації.

Кількість людей, які виявили бажання взяти участь у зборах, значно перевищила кількість запрошених до участі громадян. Аби не допустити неконтрольованого розвитку ситуації та порушень громадського порядку, працівники міліції забезпечували охорону громадського порядку.

У ході засідання між присутніми на зборах виникла словесна перепалка, яка згодом переросла в конфліктну ситуацію. Розпочалась штовханина. Внаслідок цього у приміщенні залу було пошкоджено кілька вікон, двері та крісла. Один із присутніх застосував вогнегасник.

За вказаною адресою для врегулювання конфліктної ситуації було направлено працівників патрульно-постової служби, спецпідрозділу «Беркут» та слідчо-оперативну групу. Також на місце події прибуло кілька карет швидкої медичної допомоги.

Аби не допустити розвитку конфлікту, працівники спецпідрозділу забезпечили створення розмежувального ланцюжка між учасниками інциденту.

Наразі конфлікт вичерпано. Затриманих немає. Інформацію про подію внесено до єдиного обліку. На даний час на місці працюють правоохоронці. Працівники міліції опитують свідків та учасників інциденту для встановлення всіх обставин події.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ