Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під стінами мерії – чергові пікети

Громадські організації та політичні партії пікетують мерію, вимагаючи скасувати тарифи. Пікети під Львівською міською радою на час засідання сесії вже давно стали традиційними, однак якщо попередні пікети проводила лише Громадська мережа „Опора”, то сьогодні до пікетувальників приєдналися УНП, Українська народна молодь, ГО „Антикримінальний вибір”, а також серед пікетуючих видніються поодинокі прапори БЮТ.
 Поряд з тим мітинг під міськрадою не є великим – близько 60-70 осіб. Пікетувальники прийняли звернення до депутатів Львівської міської ради, фракцій ЛМР, широкої громадськості та ЗМІ. Під зверненням підписалися Громадський форум Львова, Товариство співвласників житла, Асоціація платників податків у Львівській області, Спілка захисту прав громадян, об’єднань співвласників багатоквартирних будинків та житлово-будівельних кооперативів. Пікетувальники вимагають визнати, що діючі тарифи є економічно необґрунтованими; терміново переглянути та зменшити величину тарифу з врахуванням зазначених порушень; скасувати практику застосування двоставкового тарифу та повернутися до застосування сезонних тарифів, як це було досі; розробити та впровадити такий порядок формування тарифів, який унеможливить подальші зловживання в тарифній політиці.
„У разі невиконання зазначених вимог, в нас залишається єдиний вихід – скасувати ці економічно необґрунтовані тарифи в судовому порядку”, – заявляють пікетувальники.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ