Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Під виглядом китайського одягу в Україну намагалися ввезти німецький та чеський відомих брендів

Прикордонники припинили спробу ввозу на територію України партії одягу відомих світових брендів під виглядом китайського ширвжитку, повідомляє прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.
До пункту пропуску „Шегині” для проходження прикордонно-митного контролю на в’їзд заїхав мікроавтобус „Сітроен” з причепом, яким керував громадянин України. Представникам контролюючих служб водій надав документи на вантаж, згідно яких він перевозив чоловічий та жіночий одяг, біжутерію та рекламну продукцію китайського виробництва вартістю 27 тисяч доларів США. Відправник товару – Об’єднані арабські Емірати, а отримувач – одеська фірма.
Старший зміни прикордонних нарядів ініціював проведення поглибленого огляду транспортного засобу. В результаті якого було встановлено, що подано неправдиві дані відносно кількості, найменування товару, країни виробника, з відповідною різницею ціни товару, що ввозиться на територію України. Також виявилося, що експортером товару є відомі фірми Німеччини та Чехії. В результаті проведених заходів було складено протокол про порушення митних правил. Товар та транспортний засіб вилучено. Вартість автомобіля з причепом складає понад 91 тисячу гривень. Вартість товару за попередніми підрахунками становить понад 500 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ