Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підбірка грантових можливостей для бізнесу на Львівщині

Управління інвестицій та проєктів Львівської міської ради поділилось інформацією про низку актуальних конкурсів на грантову підтримку для підприємців.
Фото - Мінцифри

Перелік конкурсів, на які підприємцям радять звернути увагу.

1. Львівська міська рада надає ваучерну підтримку під час воєнного стану зареєстрованому на території Львівської міської територіальної громади бізнесу

Доступні три види ваучерів:

- ваучер на енергозабезпечення;

- ваучер на релокацію;

- компенсаційний ваучер.

Детальніше тут: https://city-adm.lviv.ua/.../4194-vaucherna-pidtrymka-msp...

2. Гранти від GIZ до 2 млн євро на реалізацію проєктів НДТМ для підприємств України

GIZ надає грантову підтримку підприємствам для впровадження найкращих доступних технологій та методів управління (НДТМ) та зменшення промислових викидів. Гранти в розмірі 20% сукупних витрат надаються в якості співфінансування, але не більше ніж 2 млн євро на один проєкт.

Детальніше: https://www.giz.de/en/worldwide/117204.html...

3. Грантова підтримка консалтингових проєктів від Європейського банку реконструкції та розвитку

Грантова підтримка консалтингових проєктів, що впроваджуються зовнішніми консультантами, супроводжуються ЄБРР та фінансуються донорами, спрямована на надання допомоги підприємствам малого та середнього бізнесу, які потребують професійних знань і досвіду для зростання й забезпечення конкурентоспроможності. Вона передбачає залучення досвідчених консультантів задля виявлення потреб та подальшого розвитку бізнесу.

Детальніше: https://www.merezha.ua/grants/ebrd-asb

4. Грант на підтримку безперервності та відновлення бізнесу від Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України»

Гранти від 600 000 грн до 1 200 000 грн надаватимуться малим та середнім підприємствам, які мають на меті переміщення або відновлення діяльності, розвиток виробництва, розробку продукту та інновації, розширення на зовнішні ринки, покращення бізнес-процесів і моделей тощо.

Дедлайн: 23 липня 2023 року, або до тих пір, доки не вичерпаються кошти.

Детальніше: https://chemonics.submittable.com/submit

5. Програма бізнес-партнерства, спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні від Данської ради у справах біженців

Данська рада у справах біженців (DRC) реалізовує програму бізнес-партнерства спрямованого на підтримку аграрного сектору та харчового виробництва в Україні. Партнерство буде здійснюватися за принципом співінвестування, яке передбачає грантову підтримку від DRC у розмірі до 20000 доларів США та обов’язковий власний внесок партнера до 50% від загального бюджету проєкту.

Детальніше: https://lap.drc.ngo/title/msd

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ