Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Підґрунтя для дестабілізації на Закарпатті немає, – Олександр Солонтай

«Треба роззброїти незаконні воєнізовані формування, які знаходяться на Західній Україні та по всій Україні загалом, або привести їх у підпорядкування МВС та ЗСУ. А ті речі, які робить «Правий сектор», просто пришвидшать цей процес. Ніяких вибухів чи дестабілізації ситуації не буде», – сказав у коментарі «Гал-інфо» політичний експерт, уродженець Ужгорода Олександр Солонтай.

За словами експерта, побоювання щодо виникнення на Закарпатті осередку непокори Києву є безпідставними. Для цього немає жодного соціального підґрунтя.

«Це виключено. Ба більше – є антипідгрунтя. Якби хтось намагався щось подібне робити, захоплювати сільську раду абощо, то там місцеве населення – за підтримки оновленої влади – випалить це розпеченим залізом. Там і так вражені тим, що стріляли в Мукечевому. Всі в шоці. І навіть якщо хтось до цього підтримував «Правий сектор» і підтримував ідею боротьби з Ланьо, то тепер були настільки вражені стріляниною, що готові тих, хто стріляв, умовно кажучи, удушити», – зазначив він.

Мир і спокій – це велика цінність на Закарпатті, додав Олександр Солонтай. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ