Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Підлітків запрошують на другий інтенсив школи бізнесу та неформальної освіти BizSmart

Школа бізнесу та неформальної освіти BizSmart запускає другий інтенсив. Впродовж тижня учасники сформують навички фінансової грамотності, дізнаються, як розпоряджатися власними коштами та як почати бізнес в Instagram. Навчання триватиме з 27 вересня до 1 жовтня.

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ЛМР.

Друга школа розпочне свою діяльність з фінансового тренінгу-гри «Життєвй капітал» (сучасна ефективна українська версія всесвітньовідомої бізнес-гри Cash Flow). Це буде веселе навчання фінансової грамотності з допомогою гри з імітацією реальних можливостей, які кожному в житті випадають, проте не кожен їх помічає. Окрім того, протягом тижня підлітки розвиватимуть персональні навички успішного підприємця, а саме креативне мислення, логіку та творчий підхід до розв'язання складних задач.

Приєднатися до навчального курсу можуть підлітки віком від 14 до 16 років! У програмі передбачені теми, які ознайомлять учасників зі світом фінансів, інструментами збереження та примноження власного капіталу, з культурою створення стартапів, проєктний підхід до управління бізнесом. На завершення курсу учасники ознайомляться з прикладом успішного бізнесу та дізнаються про те, з чого потрібно починати при його створенні.

Школа є абсолютно безкоштовною. Щоб приєднатися до навчального курсу, треба лише заповнити гугл-форму за посиланням:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe3pYN7A2Da1ffliJd5NocRIvLjxBSgEXNoTkLMgXoe0hrcBw/viewform?usp=sf_link

Довідка

Школа бізнесу та неформальної освіти BizSmart – це глобальний навчальний проєкт для дітей та підлітків, які отримають базові знання та необхідні компетенції у сфері фінансів, побудові бізнесу та успішної кар’єри.

Організаторами школа бізнесу та неформальної освіти BizSmart є управління молодіжної політики та Дитячі клуби Львова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ