Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Підсумки тижня: колишні кандидати в президенти та “й***ні животні” від Іллі Киви

Цього тижня ми вирішили зазіхнути на вершину українського політичного бомонду і промоніторили комунікацію деяких кандидатів в президенти 2019 року.
Автор Гришаєв Микола

На виборах 2019 року було 44 кандидати. Ви теж тільки 2 пам'ятаєте, правда?  

Серед них ми обрали 12 людей, імена яких хоча б гугляться, бо там є такі кандидати, яких навіть Вікіпедія не ідентифікує в обличчя. 

Почнемо з найвеличнішого президента всіх часів та народів на думку цього ж президента - Володимира Зеленського. З втратою своєї неперевершеної прессекретарки Володимир Олександрович не так вже багато комунікує у соцмережах. Цього  тижня він лише привітав з Днем захисту дітей своїх читачів та Київ з днем народження.  

Далі перейдемо до переможених, але гордих - Петра Порошенка. Він напевно досі впевнений, що президент, бо постить майже кожен день по декілька дописів.  Цього тижня Петро Олексійович подивився на світ очима молодшого сержанта, який  служить під Шумами за 900 метрів від позицій ворога, побажав воїнам перемоги й твердості, дав інтерв’ю волонтерської радіостанції Тризуб ФМ, погрожував, що Путін може бомбити Україну, їздив потягом і зустрічався з людьми, передав комплект відеоспостереження 108-му батальйону 10-ї ОГШБр. Також Петро Порошенко повідомив, що перестало битися серце фахового розвідника та дипломат Віктора Івановича Гвоздя, а також із життя пішов посол України в Таїланді Андрій Бешта  привітав усіх причетних з днем миротворців ООН, вшанував пам'ять 12 військовослужбовців, які загинули    29 травня 2014 року у районі Слов'янська, коли російські бойовики збили гелікоптер Мі-8 Національної Гвардії України. Крім цього Гетьман подарував лікарні Торецька кисневі концентратори, привітав Київ з днем народження, назвав Зеленського і компанію справжніми “майстрами спорту”, щоправда не із подолання коронавірусу, а з погіршення рівня життя людей. І це далеко не повний список, просто ми щиро сповнилися ідеалами “мови, віри, армії” і, щоб не втратити неупередженість, вирішили зупинитися. 

Трохи менше Петра Олексійовича у соцмережах працювала хіба Юлія Тимошенко. Вона цього тижня сходила на телеканал “Наш”, привітала Київ, виступала на Погоджувальній раді у парламенті, на брифінгу Верховної Ради, відзначала День захисту дітей, разом з командою подавала до Центральної виборчої комісії документи для старту референдуму проти розпродажу землі, після цього проводила брифінг, також проводила зустріч із делегацією Сенату США і мітингувала під Конституційним Судом. 

Щодо близького нашому серцю галицького П'ємонту - Андрія Садового та Руслана Кошулинського, Андрій Іванович цього тижня нас всіх порадував новиною, що у Львові створять крематорій. Водночас злісний противник цього рішення та поборник християнства Руслан Кошулинський у  той же день виклав фотографію, де він вправляється у стрільбі. Збіг? Ні, не думаємо.  Загалом щодо Руслана Кошулинського - це  всі його комунікаційні потуги, а ось Андрій Садовий цього тижня ще вшанував пам'ять  Генерала Кульчицького, який загинув на війні у 2014 році, повідомив, що “Укроборонпром” передає у комунальну власність палац культури ЛОРТА, придумав ідею для збірки недолугих жартів, висловив співчуття родині хлопчика, який загинув на Сколівщині, попередив всіх охочих  придбати землю на Хуторівці, що завершується аукціон на продаж території Львівської виправної колонії №48, а також поділився, що львівські медичні заклади активно закуповують нове, сучасне обладнання. 

Проте це все насправді не так цікаво, як комунікації відомого інтелектуала Іллі Киви. Цього тижня майже всі його публікації присвячені відпочинку, проте є й “робочі” моменти, так він обізвав радника Авакова Володимира Мартиненка “й****им животним” і погрожував йому оприлюдненням компромату просто за те, що Мартиненко у соцмережі опублікував посилання на інтерв'ю, де описав як нардепа ОПЗЖ Іллю Киву можуть відправити на повторний захист дисертації. Наступного дня Кива оприлюднив свій “компромат”, а також повідомив, що написав заяву до ДБР, де ще раз обізвав Мартиненка. Також Ілля Володимирович у відеозверненні подякував своїм ворогам і погрожував їм, що “прийде за ними”. Цікаво, правоохоронні органи звернуть увагу на відверті погрози  Киви тільки, коли щось станеться, чи нарешті порозумнішають? Хоча питання звісно риторичне. А ще Ілля Кива подякував за привітання з днем народження всім “гідним, чесним, порядним” людям, які його оточують. Співчуваємо всім нормальним, хто потрапив до цього списку, бо стандарти у Киви не дуже високі, але стоп, звідки у лавах ОПЗЖ і оточені Киви нормальні? Тому не співчуваємо нікому! 

Поки ви ще не встигли відійти від інтелектуальної величі Іллі Киви звернемо увагу на російськомовних колишніх кандидатів в президенти - Юрія Бойка та Володимира Петрова (не хвилюйтеся, якщо ви не пам'ятаєте, хто це, ніхто не пам'ятає). Хоча, якщо чесно, навіть вони на фоні Киви виглядають здоровими та цілком адекватними людьми. Тож щодо Юрія Бойка, він цього тижня розповідав, що влада повинна контролювати ціни, вітав з днем міста Київ та Сєвєродонецьк, виступав проти продажу землі, а ще критикував якусь міфічну владу, до якої сам же належить. Тим часом Володимир Петров… 

Володимир Петров - блогер, самовисуванець та кандидат, який називав себе “першим в історії України кандидатом у президенти, який веде свою виборчу кампанію з-під домашнього арешту” (такий смішний, у нас президентом був злочинець-рецидивіст, за визначенням Вікіпедії, а тут домашній арешт. На це вже давно в Україні ніхто не ведеться).

...пропонував роботу журналістам, згадував, як минулого року ходив на Zik, фізично страждав, що літаки літають без нього, анонсував нове шоу, бавився в філософа, вдавав Ілона Маска, знімав відео, нічого не говорячи, та поширював комплекс меншовартості, гуляючи “маленьким київським Багдадом”.  

А ось хто точно не страждає комплексами, так це Олег Ляшко

Діалог зі сторінки Ляшка: 

Це Ваня.

Питаю (Олег Ляшко - ред.): - Ким ти хочеш бути?

- Ляшком. 

- Сказав, як відрізав.

Так ми дізналися, що Олег Валерійович побував цього тижня у своєму рідному інтернаті на Чернігівщині. 

Крім цього, він розповідав, що промисловість - гарантія сильної України, постив квіточки з власної грядочки, повідомив, що генерал Віктор Гвоздь помер у єгипетській лікарні після невдалого дайвінгу в Дахабі, вшанував пам'ять Сергія Кульчицького, дякував своїй прекрасній команді на Кіровоградщині “за якісну роботу, чудові зустрічі і за печеньки”, вітав Київ з днем народження, згадував Любомира Гузара, був в ефірі на телеканалах “Україна24” та “Прямий”, вшановував пам'ять Дані Дідика,  а також привітав дружину з річницею шлюбу. 

Не так душевно, як в Олега Ляшка, але теж цілком непогано у Facebook Анатолія Гриценка. Цього тижня він також повідомив, що у Єгипті загинув Віктор Гвоздь, поговорив з Тиграном Мартиросяном (виконавчий продюсер телеканалу NewsOne - ред.) про все: від Лукашенка з Путіним - до Порошенка з Медведчуком, від Меркель і Байдена - до Зеленського з його деолігархізацією, від корупції і купівлі депутатів - до можливих дострокових виборів і зміни Конституції. Крім розмов про все і ні про що, Анатолій Степанович також цього тижня привітав Київ та рідне Ватутіне з днем народження,  критикував Порошенка, хвалився екологічною сумкою та розповідав історію “двох мерзотників”: Медведчука та Порошенка. 

Тим часом Сергій Тарута трохи відстає від темпів комунікації інших політиків. Цього тижня він був змушений повідомити, що інформація про банкрутство Дніпровського металургійного комбінату НЕ ВІДПОВІДАЄ ДІЙСНОСТІ! (так-так, саме капслоком), вітав киян і гостей з днем міста, ДП “Антонов” з 75-річчям, а також розповідав, що обов'язок всіх дорослих людей -  захистити наших дітей, і повідомив, що завершився  фестиваль сучасного мистецтва ГОГОЛЬFEST, який уже втретє поспіль проходив в Маріуполі.    

А ось щодо Олександра Вілкула ситуація зовсім не втішна. Вілкул після привітань “з Дньом Пабєди” зник з мережі. Хотілося б, щоб назавжди, але це навряд чи поки що можливо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ