Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Підсумки тижня: заступники Андрія Садового та їхня комунікація, якої немає

У мера Львова Андрія Садового є 6 заступників. Як вони комунікували цього тижня, і чи комунікували взагалі, читайте далі у матеріалі.

Почнемо свій огляд ми з правої руки Андрія Івановича, першого заступника міського голови - заступника з економічного розвитку, який вже неначе тінь приріс до мера, - Андрія Москаленка. Пан Андрій пише у своєму Facebook досить багато (і це навіть, якщо не звертати увагу на дописи, в яких його позначають). Цього тижня він розповідав про оголошення конкурсу на кращу концепцію пам’ятника Євгену Коновальцю, вітав випускників Львівський державного університету безпеки життєдіяльності, ділився мегановинами Андрія Івановича, зустрічався з заступницею міністра молоді та спорту України Мариною Потапенко, відвідав Форум ветеранОК-2021, розповідав про нові центри вакцинації та декілька днів підбивав підсумки їхньої роботи. Також Андрій Москаленко вітав з днем народження Перший театр та Євгена Коновальця, написав лонгрід про Бондарівку, тюрму та SoftServe, трохи побув САДівником, написав ще один лонгрід про зміни в медицині Львова, показував нову бібліотеку у Рясне та хвалився, що у місті було підтримано медичну реформу. 

Чесно кажучи, у порівнянні з Москаленком всі інші заступники взагалі не працюють. 

Наприклад, Любомир Зубач, заступник міського голови з містобудування,  цього тижня жалівся, що не має фото з Разумковим, але хвалився, що має гарні світлини й чудові враження з Форуму місцевого самоврядування, розповідав про конкурс на найкращий простір для вшанування Євгена Коновальця, писав про багатоповерхівку в районі Малоголосківської, яку будують попри відсутність дозволу, повідомив, що на території військового містечка на Городоцькій буде суцільна громадська забудова й жодного житла та проінформував, що жодних забудов у парку “Горіховий гай” не буде. 

Заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк теж не надто багато розповідала у соцмережах. Вона цього тижня лише поділилася новиною Андрія Садового про те, що вже половина львів’ян користуються  оплатою за комунальні послуги онлайн (цікаво, чи це мегановина за мірками Москаленка?). 

Трохи більше за Ірину Маруняк комунікаціями займалася керівниця справами виконавчого комітету Львівської міської ради Наталія Алєксєєва. Вона спілкувалася на VIII Всеукраїнському форумі місцевого самоврядування з міськими головами та експертами, розповідала, що з 1 липня рішення виконавчого комітету зможуть візуватись за допомогою системи електронного документообігу, брала участь у робочій групі щодо району “Під Голоском” та похвалилася, що тепер у будівлі Ратуші “Альтернативна кава" долучилась до ініціативи ZeroCup.

А приз за найкращі комунікації отримує заступник міського голови - бізнес-омбудсмен Львівської міської ради Сергій Кіраль, який схоже взагалі не має Facebook-сторінки. Передайте йому, будь ласка, що у нас тут диджиталізація, і ми чекаємо його у світі інтернетів і месенджерів. 

Додамо, що комунікацію заступниці міського голови з гуманітарних питань, в.о. директора департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Галини Слічної ми не аналізуватимемо, оскільки вона перебуває на тривалому лікарняному. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ