Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Підземний паркінг на Петрушевича: продовжили тендер на закупівлю послуг радників

Департамент економічного розвитку вніс зміни до публічних закупівель послуг технічного та юридичного радників для підготовки пілотного проєкту державно-приватного партнерства з будівництва підземного паркінгу на пл. Є. Петрушевича, продовживши термін подання тендерних пропозицій.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Так, прийом пропозицій на ʺПослуги технічного радника для підготовки проєкту державно-приватного партнерства ʺБудівництво підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Є. Петрушевичаʺ у м. Львовіʺ продовжено до 19 травня. А власне аукціон запланований на 20 травня.

Посилання на закупівлю тут.

Також послуги прийом заявок на закупівлю послуг юридичного радника для підготовки проєкту державно-приватного партнерства ʺБудівництво підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Є. Петрушевичаʺ було продовжено до 25 травня. Аукціон запланований на 26 травня.

Посилання на закупівлю тут.

Нагадаємо, що 23 квітня 2021 р. було оголошено тендер у системі Prozorro для залучення юридичного та технічного радників для підготовки проєкту ДПП ʺБудівництво підземного багаторівневого майданчика для паркування на пл. Є. Петрушевичаʺ у м. Львовіʺ. Залучення радників дозволить завершити підготовку техніко-економічного обґрунтування проєкту ДПП. Робота радників триватиме до залучення інвестора (приватного партнера) та підписання із ним договору ДПП.

Усі кошти, які Львівська міська рада витратила на підготовку цього проєкту, зокрема витрати на оплату послуг радників, будуть компенсовані приватним партнером після підписання із ним договору ДПП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ