Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Після капітального ремонту приміщення на базі Солонківської лікарської амбулаторії відкрито лікарську амбулаторію загальної практики сімейної медицини

17 березня з метою підвищення якості та ефективності медичних послуг після проведення капітального ремонту на базі Солонківської лікарської амбулаторії відкрито лікарську амбулаторію загальної практики сімейної медицини.
Ремонт приміщення (заміна систем опалення та водопостачання, вікон, дверей тощо), закупівля меблів та обладнання проводилися за кошти районного бюджету. З бюджету було використано 137,5 тис. грн. Кошти також надавалися меценатами, зокрема сільським головою В.Ткачуком. Саме під його керівництвом і здійснювались всі ремонтні роботи. Окрім того, Головним управління охорони здоров’я облдержадміністрації було виділено комплект обладнання вартістю більш ніж 70 тис. грн.
Участь у відкритті амбулаторії взяли голова Львівської облдержадміністрації Петро Олійник, який подарував амбулаторії санітарну машину швидкої допомоги; начальник Головного управління охорони здоров’я облдержадміністрації Ігор Герич; депутат обласної ради від Пустомитівщини, голова комісії по медицині та соцзахисту Олександр Лемішко; голови районних ради та держадміністрації В.Надворний та О.Городний; заступник голови районної ради М.Стахурська, перший заступник голови райдержадміністрації М.Кравець; начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськими організаціями і засобами масової інформації апарату райдержадміністрації Б.Лаба; сільський голова В.Ткачук; головний лікар ЦРЛ Я. Федина та адміністрація райлікарні. Про це повідомило управління з питань внутрішньої політики Львівської ОДА.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ