Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Після нового року учні 4 та 7 класів отримають нові підручники

Міністр освіти і науки Серій Квіт повідомив, що підручники для учнів 4-х та 7-х класів будуть доставлені до шкіл після нового року. Про це він сказав під час звіту членів уряду гуманітарного блоку щодо виконання Програми діяльності Кабінету Міністрів України. Повідомляє Гал-інфо із посиланням на освітній портал.

За словами міністра, цього року були затримки з коштами, але «зараз проведені тендери та з нового року підручники потраплять до школи».

Разом з тим, у прес-службі МОН повідомили, що станом на 7 грудня 2015 року для перевізників підготовлено рознарядки на доставку п’яти назв підручників для учнів четвертого класу загальним накладом 15 634 примірники та 9 назв підручників для учнів сьомого класу загальним накладом 83 454 примірники.

За даними видавництв, на 8 грудня 2015 року три видавництва: «Грамота», «Генеза» та Видавничий Дім «Освіта» документально підтверджують про видрук чотирьох назв багатотиражних видань.

«Затверджені плани по обсягах тиражів і областях доставки підручників, визначені місця відвантаження та відповідальні особи на місцях; укладені угоди та направлені до казначейства», - зазначають у Міністерстві освіти і науки.

osvita.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ