Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Після вибуху в Золочеві відновили опалення у центральній районній лікарні

Опалення в Золочівській центральній районній лікарні відновлено.
Золочів.нет

Як “Золочів.нет” повідомляли раніше, 18 березня, близько 2 години ночі, в м. Золочів по вул. Академіка Павлова на території Золочівської центральної районної лікарні, в окремо стоячій будівлі котельні, розміром 25х10 м, за попередніми даними, відбувся вибух твердопаливного котла без подальшого горіння. Внаслідок вибуху отримав термічні опіки І-ІІІ ступеня оператор котельні, 1958 року народження, госпіталізований в одну із лікарень м. Львова у важкому стані.

Станом на 20 березня роботу котельні відновлено.

“Завершено ліквідацію аварійної ситуації на котельні, яка подає теплову енергію в Центральну районну лікарню по вулиці Академіка Павлова, 48 в місті Золочеві. З 8 години ранку 20.03.2020 тепловий режим в медичному закладі нормалізований”, – повідомляють у Золочівській ЦРЛ.

Нагадаємо, що Оперативний штаб з питань запобігання та поширення на території району ГРЗ спричиненого коронавірусною інфекцією (COVID-19) інформує, що в Золочівському районі станом на ранок 21 березня 2020 року не зареєстровано жодного випадку з підозрою на захворювання COVID-19.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ