Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пластуни завітали в гості до львівських десантників

Учасники табору «Легіон»
Учасники табору «Легіон»
Учасники табору «Легіон»
Учасники табору «Легіон»
Учасники табору «Легіон»
Учасники табору «Легіон»
1/3
В рамках популяризації військової служби за контрактом у Десантно-штурмових військах до 80 окремої десантно-штурмової бригади завітали учасники табору «Легіон» Національної скаутської організації України «Пласт».

Як розповіли в прес-службі 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ, захід відбувся з метою ознайомлення юнаків з військовою службою в Збройних Силах України, зокрема в підрозділах Десантно-штурмових військ. Близько 40 юнаків мали можливість ознайомитись з історією військової частини, яка брала участь у низці миротворчих місій на території інших держав, а з перших днів російської агресії проти України захищає східні кордони нашої держави.

Також оглянули зразки стрілецької зброї та відвідали повітрянодесантний комплекс, де було продемонстровано усі етапи підготовки військовослужбовців до стрибків з парашутом та мали змогу на собі випробувати елементи парашутної підготовки.

Довідково: Табір «Легіон» Національної скаутської організації України «Пласт» — це український скаутинг, який розвиває військово-патріотичне виховання в Пласті та інших національно-патріотичних організаціях й об’єднаннях в Україні. Умови в таборі максимально наближені до умов, в яких живуть українські військові на сході.

В основі табірної системи є військово-патріотична підготовка, навички з виживання в складних умовах, а також історичні традиції українського війська на ідейних засадах Пласту та лицарства.

Нагадаємо, Володимира Зеленського закликають підписати закон про підтримку "Пласту".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ