Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Платіні підтвердив - Україна й Польща проведуть Євро-2012

Президент УЄФА Мішель Платіні знову висловив упевненість у тому, що Україна та Польща подолають труднощі і гідно проведуть Євро-2012. Як повідомляється на офіційному сайті УЄФА, про це він заявив, виступаючи на черговому Конгресі УЄФА в Тель-Авіві. Про це повідомило радіо «Свобода».

 «У Копенгагені я заявив, і зараз іще раз повторюю свої слова: цей проект ми мусимо та хочемо реалізувати, і ми це зробимо, незважаючи на численні перешкоди на нашому шляху. Відтоді, як вам відомо, ми подолали чимало труднощів, що виникали у цих двох країнах», – заявив Платіні.

«Утім, сьогодні я можу сказати: ми ніколи не сумнівалися в своєму рішенні. І, як ми вирішили й пообіцяли, Євро-2012 пройде в Україні та Польщі. У червні 2012 року ці країни стануть організаторами незабутнього футбольного дійства», – сказав президент УЄФА.

Чотири українських мiста – Київ, Донецьк, Львiв і Харкiв – отримали право приймати матчi чемпiонату Європи з футболу в 2012 роцi. Фiнал турнiру вiдбудеться в українськiй столицi. У Польщi iгри чемпiонату Європи 2012 року вiдбудуться у Варшавi, Гданську, Познанi та Вроцлавi.

УЄФА може вiдкликати у будь-якого українського мiста право на проведення матчiв Євро-2012 у разi, якщо будуть зiрванi термiни пiдготовки об’єктiв або не дотриманi стандарти.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ