Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Площу Ринок переоблаштують для максимальної доступності

Площу Ринок у Львові переоблаштують для максимальної доступності. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий під час засідання виконавчого комітету ЛМР.

Під час засідання виконавчого комітету Львівської міської ради, міський голова Андрій Садовий дав вказівку повідомити громаду міста про місце зберігання бруківки демонтованої під час проведення робіт з реконструкції на площі Данила Галицького.

Він також зазначив, що у Львові є велика проблема, адже багато громадян з інвалідністю не мають практично  змоги пересуватись по площі Ринок.

"Дуже багато людей на возиках і для них дуже складно пересуватись. Я хочу почути публічне бачення, як ми переоблаштуємо площу Ринок з точки зору максимальної доступності", - зазначив Андрій Садовий.

Він також додав, що дане питання повинне включати й розміщення літніх майданчиків, які розміщені на рівних хідниках, а люди змушені ходити по проїжджій частині де бруківка.

"Даю вам місяць, щоб підготувати це питання і щоб ми його розглянули на виконавчому комітеті", - поставив завдання заступнику з містобудування Любомиру Зубачу Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ