Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Подібні соціології є замовними - Євген Таліпов

«Я переконаний, що дане соціологічне дослідження є замовним. Такі дослідження спрямованні на дискредитацію соціалістів. Наш рейтинг є сталим і особливо на Львівщині», - сказав у коментарі “Гал-info”  головний соціаліст області Євген Таліпов. 
 «Я знаю такі соціології, їх замовляють певні політичні сили, яким вигідно нас дискредитувати. Хочу наголосити на тому, що зараз дійсно падає рейтинг БЮТу, «Нашої України» та оточення Президента і самого Президента. Я цього тижня мав робочі поїздки по Львівщині і переконався, що найбільше, ким не задоволені, то це політикою НУ і БЮТ. Зараз  лави соціалістів налічують по Україні 96 тис. членів, а по Львівщині – 8 тис.», - підкреслив Таліпов.
 Головний соціаліст області також наголосив, що спікер ВР Олександр Мороз є зараз під прискіпливим оком громадськості, і він несе відповідальність за весь парламент. Відповідно і міністри від Соціалістичної партії також працюють в уряді для покращення економічного розвитку держави. „Подібні соціології є замовними і такими, що спрямовані нас дискредитувати”, - сказав Таліпов.          
 Нагадаємо, що фонд "Демократичні ініціативи" та фірма "Юкрейніан соціолоджі сервіс" оприлюднили соціологічні дані, в яких лише 50% виборців, які проголосували за Соціалістичну партію на парламентських виборах у березні 2006 року, задоволені своїм вибором. Опитування проводилось 1-10 жовтня. Методом інтерв’ю було опитано 2010 респондентів віком від 18 років. Статистична похибка вибірки не перевищує 2,2%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ