Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Події в Мукачевому нагадують Сицилію чи Колумбію минулих років, - Садовий

За словами міського голови Львова Андрія Садового, ситуація що розгортається на протязі двох діб у Мукачевому, нагадує Сицилію чи Колумбію минулих років. Про це мер Львова заявив сьогодні, 13 липня, під час зустрічі із журналістами.

«Якісь озброєні люди, що захищають свої приватні інтереси, не маючи на це легітимних прав, з одного боку, і всі ми, що дебатуємо, чи добре це, чи це погано, – з іншого. Клани,  які між собою ділять країну, між собою ж, сідають і щось вирішують. Це якийсь сюррреалізм», - сказав Андрій Садовий.

 Також міський голова Львова додав, що події в Мукачевому засвідчуть брак розуміння у керівників силових структур реальності. Бо іншій цивілізованій країні така ситуація була б ліквідована протягом години. «А в  нас вся країна в напрузі вже другий день», - повідомив Андрій Садовий.

На думку Андрія Садового, всі силовики мають на негайно відзвітувати у Верховній Раді, а далі влада має ухвалити жорсткі рішення. «Є влада, яка повинна застосовувати всі важелі. Якщо вона не може цього зробити, то хай відходить в бік і нехай прийдуть до керма держави люди, які спроможні на відповідні дії», -  додав Андрій Садовий.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ