Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поговорити з перевізниками-страйкарями до Львова завтра прибуде Олександра Кужель

Завтра поспілкуватися зі страйкарями-вантажоперевізниками до Львова прибуде голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Олександра Кужель - про це „Гал-info” повідомив голова Асоціації перевізників Львівщини Сергій Чепурний.
„Пані Кужель особисто телефонувала мені. Вона прибуде до Львова, щоб поспілкуватися зі страйкарями та вислухати наші проблеми. Цей візит буде зовсім коротким”, - сказав Сергій Чепурний. За його словами, Олександра Кужель вже подала звернення до Кабінету Міністрів про зменшення податкового тиску на автоперевізників, а завтрашня розмова торкатиметься в основному тарифів та проблем з оплатою кредитів.
Як розповів Сергій Чепурний, страйкарі планують завтра зібратися біля пам’ятника Тарасу Шевченку на мітинг та привселюдно висловити своє обурення діями влади.
Нагадаємо, сьогодні страйкарі-вантажоперевізники розпочали чотириденний страйк проти тиску банків та держави. Протягом цих днів вантажівки стоятимуть на вулицях Б. Хмельницького та Городоцькій.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ