Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліграфія для інтернет-магазинів: найефективніші рішення

Продаж товарів та послуг через мережі інтернет на піку своєї популярності. Тривалі карантини та локдауни спровокували стрімкий розвиток електронної комерції, тож чимало компаній зробили ставку на просування своєї продукції через інтернет. Також багато приватних підприємців, сімей відкривають невеличкі онлайн-магазини. Друкарня «Хамелеон К» пропонує виготовлення рекламної та інформаційної поліграфії різного призначення. Дізнайтеся, які види друкованої продукції користуються найбільшою популярністю серед інтернет-магазинів.

Каталоги

Що може бути спільного між друкованою продукцією та продажом онлайн? Адже звичний формат застосування рекламних каталогів – це демонстрація продукції, палітри кольорів, видів матеріалів при безпосередньому спілкуванні з клієнтами. Каталоги традиційно використовують у магазинах, салонах, на промоакціях.

Насправді ж інтернет-магазини намагаються використовувати різні способи маркетингу, а не лише рекламні банери в інтернеті. Саме так вдається розширити цільову аудиторію та знайти клієнтів, які мають невеликий досвід користування інтернетом. Особливо йдеться про людей старшого віку. Тож замовляти вони будуть на сайтах магазинів, назви яких їм добре знайомі.

Плюси використання каталогів онлайн-магазинами:

  • рекламні каталоги можна розсилати разом із замовленнями постійним клієнтам – їхні витрати на покупки повністю покривають друк такої поліграфії;
  • каталог із продукцією постійно нагадує клієнту про необхідність зробити нове замовлення, відвідати сайт у певний час (акції, розпродаж);
  • у багатьох користувачів інтернету стоїть блокування реклами, тому онлайн-магазинам варто розглядати додаткові види просування.

Флаєри

Це бюджетне та ефективні рішення. Рекламні листівки – один із найдоступніших видів рекламної поліграфії. Дозволити собі виготовити багатотисячний наклад можуть навіть невеликі інтернет-магазини. Тим більше, що при замовленні великої кількості екземплярів типографії пропонують друк на умовах оптових цін.

Рекламний флаєр компактний та важить декілька грамів. Його можна вкладати в кожне замовлення. Аби поліграфію гарантовано зберегли, на ній повинна бути надрукована важлива інформація: промокод для знижки, інформація про розпродаж, умови безкоштовної доставки тощо.

Наліпки

У цього виду поліграфії дуже широкий спектр застосування. Наліпки активно використовуються для популяризації онлайн-магазинів. Їх роздають на вулиці, відправляють у вигляді презенту разом із замовленнями, оформлюють вітрини в пунктах видачі посилок. На наклейках друкують вдалі мотиваційні фрази, зображення фірмових персонажів, слогани та лого. Таку поліграфію часто колекціонують покупці, а це завжди працює на запам’ятовування назви інтернет-магазину та адреси його сайту.

Ще одне практичне застосування наліпкам – використовувати їх як зручний та оригінальний спосіб маркування посилок. Якщо на поліграфії зображений логотип та прописана назва інтернет-магазину, то фірмову коробку легко розпізнати у поштовому відділенні. Наклейки можуть виконувати й корисну функцію, вказуючи на крихкі товари в коробках.

Як і флаєри, наклейки також не потребують великих коштів на виготовлення. Це сучасна поліграфія, яка завжди викликає зацікавлення у покупців. Невеликі тиражі вдається надрукувати у день подачі макету. На сайті типографії xprint.com.ua ви можете переглянути популярні формати наліпок та зробити онлайн-замовлення на друк будь-яких видів рекламної поліграфії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ