Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліклініки Львова зробили доступнішими для людей з обмеженими можливостями

У амбулаторно-поліклінічних закладах міста було проведено значні роботи. Тепер поліклініки Львова зробили доступнішими для людей з обмеженими можливостями, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами начальника управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимира Зуба роботи по покрашенню умов прийому в медичних закладах осіб з обмеженими фізичними можливостями здійснюються протягом останніх чотирьох років.

«Ще у 2008 році ми зробили звукові сигнали «Метро», таблички шрифтом Брайля і жовті смуги для незрячих людей, почали облаштовувати туалети для неповносправних з тим, щоби пацієнт на візочку зміг ним скористатися. До речі, ми навіть отримували письмові подяки від людей, яким це все допомагало пересуватися нашими установами», – наголосив Володимир Зуб.

За його словами управління співпрацює з громадськими організаціями, які дають підказки щодо покращення можливостей для людей з особливими потребами.

«Після однієї з таких зустрічей з представниками ГО в кожній поліклініці виділено кабінети, визначено дні і години, коли люди з обмеженими фізичними можливостями можуть прийти в поліклініку», – додав Володимир Зуб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ