Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Політехніка-Галичина" поступилася десятьма очками "Кривбасбаскет-Люксу"

У звітній зустрічі "Політехніка-Галичина" приймала лідера турнірної таблиці, криворізький "Кривбасбаскет-Люкс".
 Як повідомляє прес-служба львівського баскетбольного клубу, початок першої чверті львів'яни провалили - 0:12. Перші очки "Політехніка-Галичина" закинула лише на третій хвилині. За три хвилини до кінця чверті господарі програвали - 6:22. Друга десятихвилинка розпочалася швидким відривом господарів. "Політехи" заграли активніше, за 5 хвилин до кінця чверті рахунок скорочується до трьох пунктів - 27:30.
Після великої перерви львів’яни заграли активніше, хоча гості знову почали відриватися і виграли третю чверть - 17:20. відтак, матч закінчився з рахунком 74:84
Як зазначив головний тренер "Кривбасбаскет-Люксу" Звєздан Мітровіч, головною причиною перемоги є те, що кривбасці грали невимушено, розслаблено. «Не слід забувати, що у лютому нам знову грати з "Політехнікою-Галичиною" у кубкових матчах. Вважаю, що нам буде непросто. На мій погляд, львів'яни є фаворитами двох кубкових зустрічей. Адже другу гру вони будуть грати на домашньому майданчику. У своїй команді сьогодні можу виділити Джерела Хавела та Мілоша Павловіча", - зазначив Звєздан Мітровіч.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ