Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Поліцейські опитали понад дві тисячі мешканців Броварів — речниця Нацполіції

Мар’яна Рева, речниця Національної поліції, надала оперативну інформацію щодо наслідків трагедії, що сталася у Броварах 18 січня.
Мар’яна Рева

"Наразі ми можемо ствердно говорити про 14 загиблих, унаслідок авіакатастрофи, з них одна дитина — дівчинка 2017 року народження", — повідомила речниця під час брифінгу у Медіацентрі Україна — Укрінформ.

Повідомлялось про 25 постраждалих людей, 11 з них — діти. 

На лікування за кордон направлять 6 постраждалих, унаслідок авіатрощі в Броварах

За даними поліції, на борту гелікоптера перебували 10 осіб. Троє — це члени екіпажу, семеро — керівництво Міністерства внутрішніх справ України: міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Також були присутні помічниця, заступниця керівника патронатної служби МВС Тетяна Шутяк, а також двоє охоронців і фотограф.

Про пожежу, вибух на місці падіння гвинтокрила у Броварах надійшло 70 повідомлень від очевидців. Наряди поліції та рятувальники оперативно прибули на місце події. Також прибуло керівництво Нацполіції, представники ДБР, СБУ та інших спеціалізованих органів.

"Оперативно була створена міжвідомча слідча група, яка має розслідувати всі обставини цього інциденту і головне   встановити причини, чому трапилась ця авіатроща. Наразі слідчі поліції долучені до цього розслідування. Вони допомагають усіма можливими наявними засобами, однак основне розслідування проводить Служба безпеки України",  — наголосила Мар’яна Рева.

Вона додала, що на місці події поліцейські опитали та отримали звернення понад 300 очевидців цієї події. Окрім того, у межах подомових обходів правоохоронці опитали понад дві тисячі мешканців навколишніх будинків.

Усі матеріали та фото-, відеодокази, отримані від свідків, будуть проаналізовані та передані відповідному органу, що здійснює розслідування.

Нагадаємо, вранці 18 січня у місті Бровари на Київщині поблизу дитячого садка упав гвинтокрил – спалахнула пожежа. Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що трагедія з падінням гвинтокрила у Броварах сталася під час польоту міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського в одну з гарячих точок України, де тривають бойові дії. Служба безпеки розпочала провадження через падіння гелікоптера у Броварах, серед основних версій – порушення правил польоту, технічна несправність і умисні дії. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ