Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Поліція затримали мешканця Стрия на "Хаммері" з підробленими документами

Як повідомили 13 квітня у відділі комунікації поліції Львівської області, правоохоронці викрили мешканця Стрия, котрий користувався автомобілем з підробленими дипломатичними номерами.
Фото: поліція Львівської області

Чоловіка 10 квітня викрили співробітники Управління Служби безпеки України у Львівській області спільно зі слідчими Стрийського відділу поліції.

Автомобіль "Hummer" з дипломатичними номерними знаками, за кермом якого перебував 52-річний мешканець міста Стрий, правоохоронці зупинили на автодорозі неподалік райцентру. Під час перевірки було встановлено, що для переміщення територією України чоловік використовував підроблені реєстраційні документи на транспортний засіб та дипломатичні номерні знаки.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України. Санкція статті передбачає покарання - штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині 21-річний чоловік побив до смерті 41-річного знайомого.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ