Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 110 тис. українців постраждали від торгівлі людьми

Понад 110 тис. українців постраждали від торгівлі людьми за кордоном, починаючи з 1991 року. Про це повідомили у Міжнародній організації з міграції.

Представництво МОМ в Україні докладає значних зусиль для боротьби з торгівлею людьми в Україні та надання допомоги постраждалим. У співпраці з широким колом державних, неурядових, міжнародних та приватних партнерів понад 7.000 осіб, постраждалих від торгівлі людьми у більше ніж 60 країнах світу, отримали допомогу починаючи з 2000 року.

Починаючи з 2005-го року Представництво МОМ в Україні разом з Урядом України відзначає досягнення тих осіб, які проявили неабияку відданість у боротьбі проти сучасного рабства.

«Проблема торгівлі людьми має комплексний характер, що призводить до руйнування сімейних цінностей та маргіналізації суспільства. Для зниження рівня торгівлі людьми Міністерство здійснює низку заходів, в тому числі - відпрацювання та впровадження національного механізму дієвої допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми. Але до найдієвіших та найбільш якісних алгоритмів розв’язання проблеми торгівлі людьми має входити насамперед ефективна діяльність та взаємодія не лише органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, установ та організацій, але й небайдужа позиція пересічних громадян. Кожен має усвідомлювати відповідальність за своє життя і працю», - наголосив Міністр України у справах сім’ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ