Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 14 тисяч осіб взяли участь у Йорданських святкуваннях на водоймах Львівщини.

Понад 14 тисяч осіб взяли участь у Йорданських святкуваннях на водоймах Львівщини. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, органи місцевої влади та власники водних об’єктів організували спеціально облаштовані місця для Йорданського святкування: на території Яворівського національного природного парку, Яворівському кар’єрі (озері) поблизу м. Новояворівська, на Винниківському озері, на міських озерах у м. Золочеві та Перемишлянах, водоймі Задорожна у Миколаївському районі, на річці Буг у м. Червонограді. Загалом понад 14 тисяч осіб взяли участь у святкуванні на цих водних об’єктах.

Як повідомив в.о. директора департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Олексій Титаренко, під час водохресних обрядів поблизу у посиленому режимі чергували медики, рятувальники Львівської центральної водолазно-рятувальної станції та пожежно-рятувальні підрозділи для того, щоб у разі необхідності надати фахову допомогу. Святкові заходи відбулись організовано та безпечно!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ