Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 150 випускників Львівського військового інституту сьогодні отримали офіцерське звання лейтенант

Сьогодні у Львівському військовому ордена Червоної зірки інституті імені гетьмана Петра Сагайдачного Національного університету «Львівська політехніка» відбувся черговий випуск молодих офіцерів. Привітати їх на урочистості прибули народні депутати України Степан Давимука та Микола Петрук, перший заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак, заступник голови Львівської обласної ради Левко Захарчишин а також міський голова Львова Андрій Садовий. Представники керівництва Міністерства оборони бажали молодим військовим офіцерської доблесті та удачі та закликали їх не боятися можливих труднощів, зокрема пов’язаних з реформуванням Збройних сил України.
Сьогодні дипломи отримали 158 випускників, з них перше офіцерське звання лейтенант – 78 автомобілістів, вісім диригентів, 12 журналістів, 22 фахівці з культурно-просвітницької роботи, 23 топогеодезисти та п’ять спеціалістів фізичної підготовки у військах. Найвище визнання цьогоріч здобула випускниця лейтенант Олеся Пащетник, яка отримала золоту медаль.
Випускники військового інституту проходитимуть службу не лише в армії та на флоті, але й у прикордонних військах, міністерстві внутрішніх справ, СБУ, тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ