Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 3 тис. людей відвідали «Школу батьківства» у лікарні св. Миколая

Фото: лікарня святого Миколая
Фото: лікарня святого Миколая
Фото: лікарня святого Миколая
Фото: лікарня святого Миколая
1/2
«Школі батьківства» у дитячій лікарні святого Миколая Першого медоб’єднання Львова – рік. За цей час найдосвідченіші акушер-гінекологи, неонатологи, хірурги, лактологи та анестезіологи провели 57 лекцій та підготували до зустрічі з малюками понад 3 тисячі матусь і татусів, - інформує ЛМР.

Впродовж року спеціалісти допомагали планувати вагітність, готуватися до пологів, доглядати за малям у перші місяці життя. А ще – ділилися секретами успішного грудного годування та відмінного самопочуття й самих матусь після пологів.

«Наша школа – це практичний путівник для кожної матері і батька. Правильний догляд за малятами є основою для їхнього здоров’я у майбутньому. А тому відповідальне піклування про малюків – не лише обов'язок, а й найкраще вираження любові та турботи», - каже завідувач пологового відділення Вальдемар Надіжко.

Навчання у «Школі батьківства» відбуваються щосереди о 14:00 у пологовому відділенні дитячої лікарні святого Миколая (вул. П. Орлика, 4). Зареєструватися на курс можна за номером телефону: 068 157 25 99.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ