Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад 450 дітей із числа переселенців направили на відпочинок на Закарпаття

Понад 450 дітей із числа ВПО направили на відпочинок на Закарпаття. Це діти-сироти та діти з особливими освітніми потребами. Про це інформує пресслужба Львівської ОВА.

Департамент освіти і науки ЛОВА скерував на відпочинок та реабілітацію більш як 450 дітей із «гарячих» точок України. Відповідне розпорядження видав голова Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

Це діти, які з початком активних бойових дій знайшли прихисток на Львівщині, до того вони проживали в Київській, Миколаївській, Донецькій, Луганській областях, у Харкові та Запоріжжі. Гостей прийняв навчально-реабілітаційний комплекс "Тиса", що знаходиться в Рахівському районі Закарпатської області. Через селище протікають дві річки, які впадають у ріку Тиса, а сам заклад знаходиться в мальовничій місцевості – у підніжжі Говерли. Діти проживають у комфортних умовах, забезпечені харчуванням та всім необхідним для оздоровлення.

Програма літнього відпочинку наповнена цікавими розвагами та активностями. По гірських околицях селища пролягають пішохідні маршрути, можна вирушити у подорож Свидовецьким хребтом або до місця, де бере початок річка Тиса. Діти вже побували на гірському озері Герешаска.

Оздоровлення дітей відбувається за Програмою розвитку освіти Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ