Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Понад 60 проектів ОТГ отримають субвенцію з державного бюджету

У Львівській ОДА відбулось друге засідання Комісії з оцінки проектних заявок, що можуть реалізовуватись за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Повідомила прес-служба ЛОДА.

Як зазначили у департаменті економічної політики Львівської ОДА позитивний висновок Комісії отримали 65 проектних заявок двадцяти двох об’єднаних територіальних громад Львівщини: Щирецька, Бабинська, Воле- Баранецька, Волицька, Воютицька, Дублянська, Жовтанецька, Кам'янка-Бузька, Луківська, Міженецька, Мостиська, Нижанковицька, Новокалинівська, Новоміська, Рудківська, Славська, Судово-Вишнянська, Тростянецька, Шегинівська, Бісковицька, Заболотцівська та Вільшаницька. Більшість розглянутих проектів вищевказаних громад направлені на капітальний ремонт доріг, придбання спецтехніки та реконструкцій приміщень.

Нагадаємо, що у 2018 році з державного бюджету передбачено 77 млн грн на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад. Ці кошти розподілено між 35 ОТГ Львівської області пропорційно чисельності сільського населення та площі громади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ