Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Понад два десятки військовослужбовців пікетують міськраду з вимогою надати їм житло

Близько 20 колишніх військовослужбовців, звільнених у запас, пікетують сесію Львівської міської ради з вимогою надати їм житло, на яке вони претендують, простоявши довгі роки на черзі.
Як розповів „Гал-іnfо” військовослужбовець із 30-річним стажем Василь Касянчук, ще два місяці тому в експлуатацію мали здати будинок на вулиці Мазепи, 29-а, який на замовлення Мінооборони будували спеціально для військових черговиків. За його словами, попри те, що у всіх документах сказано, що цей будинок, який налічує до 300 квартир, має бути наданий військовим незадовго до здачі будинку в експлуатацію, квартири там почали розпродувати. Обурені військові звернулися до суду, першу інстанцію котрого програли, однак в Апеляційному суді Києва вони виграли, отож тепер вимагають, щоб їм повернули житло, яке, як вони вважають, належить їм по праву.
„Ми стоїмо на черзі ще з 1990 року. Однак схоже на все, що цих квартир ми так і не отримаємо. Генпідрядник будівництва подбав про все заздалегідь, домовився з потрібними чиновниками. І, думаю, що сьогодні, коли це питання розглядатиметься на сесії, багато хто виступить проти того, щоб квартири на вулиці Мазепи, 29-а таки віддали військовим”, - говорить Василь Касянчук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ