Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Порошенко зустрівся з Лукашенком в ОАЕ

Президент Петро Порошенко провів зустріч із президентом Білорусі Олександром Лукашенком в Об'єднаних Арабських Еміратах. Про це повідомляє БЕЛТА.

"У торгівельно-економічних відносинах ми дуже активно співпрацюємо. Наш товарообіг уже, незважаючи на різноманітні проблеми і перешкоди, становить понад $3 млрд, напевно, приблизно $3,5 млрд буде на сьогодні. Але в нас є дуже хороша можливість розширити співпрацю за рахунок взаємодії регіонів", - сказав Лукашенко.

Він також висловив надію, що новий імпульс розвитку відносин між країнами дасть перший форум регіонів України та Білорусі, який готуються провести в Гомелі.

"Що стосується політичної взаємодії, то в нас узагалі проблем немає. Ми чітко дотримуємося того курсу, яким домовилися йти", - наголосив Лукашенко.

Він також зазначив, що "навіть на великій відстані від своїх країн президенти знайшли можливість зустрітися і розглянути проблематику відносин".

"Сьогодні у нас є можливість обговорити ті питання, які, можливо, потребують додаткового імпульсу з нашого боку. Я хочу вас запевнити, що ми завжди були людьми виконавчими: якщо ми обіцяємо, ми це робимо. Я хочу це вам гарантувати і на майбутнє", - заявив Лукашенко.

Нагадаємо, під час візиту до Києва Лукашенко гарантував, що територія його країни не буде використовуватися для вторгнення в Україну.

LB.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ