Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Посадкова смуга львівського аеропорту до Євро-2012 матиме найвищу категорію безпеки, – Колесніков

Уряд приділяє значну увагу питанню забезпечення безпеки під час проведення в Україні чемпіонату з футболу Євро-2012. Про це заявив Віце-прем’єр-міністр України Борис Колесніков під час телемосту в рамках спецпроекту програми «Питання владі: Чи встигне Україна підготуватися до Євро-2012 вчасно?». Про це повідомила прес-служба віце-прем’єра.

Борис Колесніков зазначив, що Уряд детально розглядає всі питання, пов’язанні із забезпеченням безпеки громадян під час проведення чемпіонату Євро-2012: «Питанням безпеки приділяється пильна увага Уряду. Над цим працюють усі міністерства та правоохоронні органи. Буде задіяний антитерористичний центр служби безпеки. Усі питання відпрацьовані до дрібниць».

Віце-прем’єр-міністр також повідомив, що організація безпеки на стадіонах відпрацьовуватиметься і під час товариських матчів, які вже найближчим часом пройдуть в Україні: «Зараз Україна буде приймати товариські матчі і під час цих матчів буде проведена генеральна репетиція на кожному із стадіонів».

Борис Колесніков наголосив, що Уряд також працює над забезпеченням безпечних перевезень не лише під час проведення чемпіонату. Так, за його словами, аеропорти Донецька та Львова матимуть посадкові смуги найвищої категорії безпеки польотів: «У Львові – 3,5 кілометри, в Донецьку – 4 кілометри». Крім того, Віце-прем’єр-міністр наголосив, що спорудження аеропортів здійснюється згідно з найсучаснішими стандартами з використанням новітніх технологій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ