Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Постраждалим у ДТП, що сталося в центрі Луганська, мерія виплатить по 5 тис. грн

Первинна матеріальна допомога в розмірі 5 тис. грн буде надана постраждалим в результаті ДТП, яке сталося біля центральної новорічної ялинки в Луганську 13 січня 2012 року. Про це на прес-конференції повідомив заступник міського голови Луганська Олександр Ткаченко.

За словами А. Ткаченка, відразу після події було створено оперативний штаб, який вранці 14 січня прийняв рішення про надання матеріальної допомоги постраждалим, повідомляє Остров.

«На першому етапі ми виплатимо по 5 тис. грн всім постраждалим і далі, якщо допомога знадобиться, ми її будемо надавати», - сказав він.

Також він зазначив, що витрати на похорони загиблої в результаті ДТП 17-річної дівчини будуть оплачені з бюджету міста.

Нагадаємо, 13 січня 2012 приблизно о 20.15 на Театральній площі Луганська, де встановлена ​​міська новорічна ялинка, сталася ДТП. Автомобіль «NISSAN», рухаючись по вулиці Коцюбинського в напрямку Театральній площі, скоїв зіткнення з переносним металевим огородженням площі, продовжуючи рух, скоїв наїзд на людей.

Внаслідок ДТП 11 мешканців міста Луганська 1993-1997 р.н. отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості. Від отриманих тілесних ушкоджень загинула мешканка міста Луганська, 1994 р. н., студентка 2-го курсу коледжу технології та дизайну м. Луганська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ