Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Повідомити про відсутність світла на Львівщині можна миттєво у веб-чаті

Додаткова важлива функція запрацювала на початку жовтня у новому онлайн-сервісі на веб-сайті «Львівобленерго» www.loe.lviv.ua — можливість повідомити про відсутність світла. Про це повідомили в прес-службі «Львівобленерго».

Аби скористатись сервісом потрібно клікнути на відповідний банер вверху стартової сторінки сайту. 

Далі ввести свій десятизначний код (особовий рахунок) та обрати пункт «Дізнатись ситуацію з відключенням» — Ви отримаєте інформацію про причини відсутності електроенергії.

Якщо інформації за Вашою адресою немає, Ви маєте можливість одразу відправити повідомлення у «Львівобленерго» про відсутність електропостачання.

Нагадаємо, що у веб-чаті також доступні функції подати показник електролічильника та дізнатись скільки нараховано за спожиту електроенергію. 

Увага! Десятизначний код споживача (особовий рахунок з десяти цифр) можна дізнатись з квитанції про оплату, яку Ви отримуєте в пунктах прийому платежів, в Кол-центрі "Львівобленерго" — 0 800 50 15 68 (цілодобово, безкоштовно), на Вашій сторінці «Персонального кабінету» info.loe.lviv.ua або у районних відділеннях компанії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ