Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Повний список смартфонів, які оновлять до Android Pie

8 жовтня 2018 року, журналісти склали повний список смартфонів, які абсолютно точно оновляться до Android Pie. Вся інформація була взята з офіційних джерел, тобто виробники конкретних телефонів самі заявили про намір випустити нову операційну систему.

В даний час, за станом на сьогоднішній день, фінальна стабільна збірка новітнього «зеленого робота» доступна тільки на телефонах Google Pixel (всіх моделей), Essential Phone, OnePlus 6 і Nokia 7 Plus.

Повідомляється, що в жовтні до операційної системи Android Pie гарантовано будуть оновлені Nokia 6.1 і Nokia 6.1 Plus. Листопад принесе нову ОС на смартфони Sony Xperia XZ2, XZ2 Premium, XZ2 Compact, XZ Premium, XZ1 і XZ1 Compact. Крім того, ближче до середини останнього місяця осені, нове програмне забезпечення відвідає флагманські смартфони Nokia 8 і Nokia 8 Sirocco. Оновити свою продукцію обіцяла і компанія Motorola, яка зробить це цієї осені без конкретних термінів.

Таким чином, до кінця листопада Android Pie гарантовано отримають смартфони Motorola Moto Z3, Z3 Play, Z2 Force Edition, Z2 Play, X4, G6 Plus, G6 і G6 Play. Крім того, в ці ж самі терміни, новітня операційна система вийде для OnePlus 5, 5T, 3 і 3T. У першій половині 2019 року нова ОС на базі фірмових прошивок побачить світло для смартфонів Sony Xperia XA2, XA2 Ultra і XA2 Plus, HTC U12 +, U11, U11 +. Крім цього, вже в січні-лютому новітнє програмне забезпечення випустять для флагманів Samsung і LG, випущених на ринок в 2017 і 2018 роках відповідно. Точні терміни будуть озвучені ближче до грудня.

Itechua.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ