Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

TacticMedAid: додаток для надання першої допомоги тепер доступний на Android

Услід за iOS, команда волонтерського проєкту TacticMedAid представила Android версію свого мобільного застосунку для військових і цивільного населення.

''В Україні операційною системою Android користуються більше 80% власників смартфонів. Тому це був ще один важливий крок для всієї команди TacticMedAid – дати можливість якомога більшій кількості користувачів доступ до інструментів, що допомагають рятувати життя людей. 75-90% військових та цивільних гине від поранень, якщо не була надана домедична допомога. Основна причина – втрата крові. Саме тому ми створили додаток у якому зібрані усі актуальні поради, які можуть врятувати не одне життя'', – сказав автор ідеї проєкту Андрій Собанський.

В умовах воєнного часу команда TacticMedAid навчає тактичної медицини з повною лекцією по військових протоколах на своєму YouTube каналі та довідником у боті TacticMedAid. Серед інших доступних інструментів TacticMedAid для отримання інформації також є Telegram канал.

Над створенням проєкту працює більше 20 спеціалістів-волонтерів, серед яких: 42flows.tech, Alty, UniSafe (Дніпро), Reactor (Work.ua), дизайнер Сашко Даниленко, Bambuk Студія (Львів), УКУ та інші.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ