Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Мобільний додаток своїми руками. Або як створити нове рішення для просування бізнесу?

Інтернет зробив рекламу і просування доступними не тільки для великих компаній, але і для малого/середнього бізнесу.

Майже кожен бізнес у сучасних реаліях намагається створити свою онлайн присутність. Соціальні медіа стали новим каналом комунікації зі споживачем, у багатьох випадках більш ефективним, ніж традиційні. А джерелом продажів або центром послуг вважаються не тільки фізичні точки, але і сайти, акаунти в соціальних мережах і мобільні додатки.

6479c96c84441.webp

Новий погляд на онлайн бізнес з ClubKit

Українська компанія PNN Soft розробила новий мобільний додаток, який дозволяє будь-якому користувачу створити простір для онлайн продажів товарів чи послуг, або для створення тематичного ком'юніті. ClubKit є альтернативним рішенням для бізнесу, котрий хоче мати власний мобільний додаток та зібрати споживачів в одному місці. Додаток відрізняється тим, що:

  • Не є маркетплейсом або відкритим майданчиком
  • Пропонує створити бізнес простір, який буде виступати як унікальний бізнес-додаток.
  • Ви можете анонсувати заходи та писати інформаційні статті

Наразі, ClubKit пропонує створити на платформі додатка закритий бізнес-профіль для розміщення товарів і послуг. Закритий профіль означає те, що ваш споживач використовує код-запрошення та стає підписником і не може на платформі ClubKit знайти ваших конкурентів безпосередньо. Тобто він користується тільки вашим додатком, створеним на базі ClubKit. Розробники продовжують працювати над застосунком, додавати нові рішення та функції котрі допоможуть вам кастомізувати ваш онлайн простір у додатку.

Як стати бізнес-користувачам ClubKit, та створити онлайн бізнес простір

Ви можете бути підприємцем-початківцем, досвідченим бізнесменом або аматором хто хоче спробувати просувати вироби власного виробництва. ClubKit абсолютно для всіх: підприємців, компаній, майстрів та художників, салонів краси, домогосподарів та домогосподарок, студентів, агенцій з надання послуг й тощо.

Для того, щоб стати користувачам ClubKit необхідно завантажити додаток з App Store або Google Play Market. Після цього ви створюєте особистий користувальницький обліковий запис заповнюючи поля. Наступний етап передбачає вибір типу акаунту, застосунок пропонує два варіанти: бізнес та споживач. Отже, обравши "Бізнес" користувачу пропонується вибрати тип підписки. підписки. ClubKit надає безоплатний тариф Starter і платні Basic та Plus.

  • Starter - це абсолютно безкоштовний тариф. Користувачам надають можливість створити один простір та розмістити до двох товарів чи послуг й одної інформаційної статті.

Наступні тарифи стягують щомісячну плату, однак кожен з них має 7 денний пробний період для нових користувачів. Ці тарифи доступні й за щорічної передплати що пропонують 14 денний пробний період.

  • Basic-тариф вартістю в $4.99, пропонує додати 25 продуктів або послуг, відкриває доступ до набору віджетів необхідних для оформлення Вашого бізнес-простору, а також розміщення 10 статей та 10 подій у стрічці новин.
  • Plus-вартість $7.99, і це тариф, який відкриває доступ до набору готових дизайн-рішень, 200 продуктів або послуг на профіль, і можливість відкрити другу сторінку з 200 одиницями товарів/послуг, створювати 20 новин чи анонсів заходів, а також 20 інформаційних статей.

Останній крок, заповнити профіль власника та бізнесу: контакти, фізична адреса (якщо є), опис діяльності й тощо. Власник простору може налаштовувати свій простір. Вмикати чи вимикати рейтинги, коментарі, повідомлення й тощо. У ClubKit є набір статусів які допоможуть вам просувати нові чи лімітовані товари, створювати розпродаж й багато іншого. Крім того, всі користувачі ClubKit отримують підтримку від розробника.

  • Функція розміщення статей спрямована на підвищення зацікавленості споживачів у вашому бренді чи діяльності. Ви можете використовувати статті як метод інформування підписників про акційні пропозиції, особливі події та розіграші. Власники простору можуть написати історію створення бренду, або надати більш детальну та корисні інформації про свої товари чи послугу.
  • Функція розміщення статей дозволяє бізнесу чи агенціям анонсувати події та заходи, заохочувати споживачів відвідати ярмарки, виставки, концерти й тощо.
  • Онлайн магазин у додатку. З ClubKit бізнес-користувач може створити картки товарі й додати їх у вигляді каруселі на головну сторінку свого простору. Користувачі можуть окремо оформити сторінки товарів чи послуг надавши усю необхідну інформацію споживачеві.
  • Функція Спеціальних пропозицій. Власник простору може сформувати лист гарячих пропозицій додавши у цю зону товару чи послуги які мають попит.
  • Чат для коригування замовлень та продажів. Наразі, ClubKit підтримує продажі за запитом, тобто ваші підписники можуть написати у чат або у коментарі, що хочуть придбати товар чи послугу на вашому просторі.

Хто такі споживачі у ClubKit?

Власники створених бізнес-просторів можуть набирати підписників шляхом створення запрошень та розміщення їх на доступних ресурсах. Запрошення це пароль або QR код, котрий власник може генерувати у додатку. Користувачі, котрі хочуть стати підписником такого простору звантажувати додаток, вибирають відповідний тип акаунту "Споживач" та одразу попадають на сторінку для введення пароля або сканування QR коду. Зробивши це, споживачі стають підписником простору. Також, споживачі використовують додаток безкоштовно.

Які переваги використання ClubKit?

Додаток є додатковим джерелом просування Вашого бізнесу. Враховуючи той факт, що більшість людей робить покупки через смартфон, створення мобільного додатку для інтернет-магазину невіддільний етап на шляху до ефективності онлайн бізнесу. Ви створюєте приватний простір для вашого бізнесу, ви ближче до своїх споживачів і можете більш доцільно задовольнити їх потреби та зацікавити у своєму бренді. Завантажте ClubKit для Android та iOS й протестуйте його можливості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ