Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники львівського кінотеатру «Сокіл» можуть незабаром опинитися на вулиці

Адміністрація Франківського району не дає працівникам кінотеатру «Сокіл» орендувати приміщення. Про це йшлося під час прес-конференції трудового колективу кінотеатру «Сокіл» на тему «Занепад кіноіндустрії у Львові».
Зараз трудовий колектив кінотеатру судиться за оренду приміщення. Наразі господарський суд міста Львова ухвалив рішення на їхню користь, проте міська влада подала апеляцію. Справа дійшла до Києва.
За словами представників трудового колективу кінотеатру «Сокіл», днями кінотеатр відвідали представники Франківської райадміністрації з вимогою підписати документи на ліквідацію кінотеатру. У разі відмови трудовому колективу погрожували опечатати приміщення. Працівники „Сокола” вважають дії Франківської райадміністрації незаконними.
За словами голови спілки працівників кінопідприємств Львівської області Григорія Чопика, з посади директора кінотеатру «Сокіл» було звільнено Анну Росоловську та призначено на її місце, людину, необізнану з кіно.
Трудовий колектив «Сокола» складається з 12 осіб. Вони стверджують, що кінотеатр можна облаштувати за 400 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ