Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Працівники ринку „Новий” пікетують Львівську міськраду

Приміщення Львівської міської ради пікетують працівники ринку „Нового” на вулиці Петлюри, 11-б через закриття ринку. Тут зібралося понад 50 осіб.
Як розповів один із пікетуючих, який не захотів назвати своє ім’я, новий власник ринку Богдан Ступак, який вже два роки володіє ринком, розірвав угоду зі 150 підприємцями на оренду приміщення на ринку для торгівлі нібито за згодою двох сторін, хоча підприємці такої згоди не давали. Їх примусили розірвати угоду через тиск.
Ринок, за словами пікетувальника, на якому працює, попри підприємців, до тисячі приїжджих, продали мережі „Інтермаркет”. На місці цього ринку буде побудовано новий супермаркет „Арсен” і стоянку для автомобілів. Богдан Ступчак обіцяв відремонтувати приміщення ринку, проте збільшував раз в три місяці орендну плату (приблизно 150 грн на місяць з одного підприємця). Він запевняв, що ринок є нерентабельним, тому він мусить його продавати, хоча, на думку працівників ринку, це не так.
Нагадаємо, 10 травня, приватні підприємці ринку «Новий», що розташований на перехресті вулиць Любінської і Петлюри, заблокували рух автотранспорту через незаконне, на їхню думку, позбавлення місця роботи, адже власники «Нового» збираються закрити ринок і влаштувати на його місці супермаркет та автостоянку. Міський голова Львова Андрій Садовий створив робочу групу для вивчення конфліктної ситуації навколо ринку «Новий».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ