Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники Карпатського регіону належно представили нашу державу на Міжнародній туристичній виставці “ВІТ-2006” у Мілані

Вже третій рік поспіль Карпатський регіон України бере участь у Міжнародній туристичній виставці у Мілані. Спільними зусиллями засновників та членів Ради з туризму Карпатського регіону - управління туризму Львівської та Івано-Франківської облдержадміністрацій, СП “Міст-Тур” (м. Львів), ПП “Галичанка-ІФ” (м. Івано-Франківськ) та готельно-відпочинкового комплексу “Наварія-Нова” (Львівська область) рекреаційно-туристичний потенціал п’яти областей Західної України був комплексно представлений на єдиному стенді України. Про це повідомили в Раді Карпатського регіону.
Організатори експозиції – Національна туристична організація. Керівник делегації від Західної України –  Андрій Клімашевський, заступник начальника управління курортів і туризму Львівської облдержадміністрації.
Міжнародний турсалон ВІТ збирає щорічно представників туристичної галузі з понад ста країн.
Відвідувачі стенду України змогли ознайомитися із туристичним потенціалом нашої держави та Карпатського регіону зокрема. Серед матеріалів, представлених на стенді, були нещодавно виданий управлінням туризму Івано-Франківської облдержадміністрації каталог “Туристична Івано-Франківщина”, туристичні карти-схеми Карпатського регіону, пропозиції готелів, туристичних компаній та окремих культурних осередків регіону.
Схвальну оцінку отримало останнє видання Ради “Мальовничі Карпати”, видане за підтримки державних адміністрацій Карпатського регіону та Посольства США в Україні англійською мовою.
Учасниками виставки було відзначене зростання зацікавлення іноземних відвідувачів до України та позитивне ставлення до скасування в’їзних віз для громадян країн Європейського Союзу, рішення про що було прийняте у 2005 році. Окреме зацікавлення відвідувачі стенду висловлювали до активних (піші та велосипедні маршрути) та екстремальних видів відпочинку в Західній Україні, можливостей індивідуального відпочинку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ