Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Представники правих сил налаштовані не допустити виставки «Волинська різня: польські та єврейські жертви ОУН-УПА»

8-10 квітня в Українському домі у Києві заплановано проведення виставки «Волинська різня: польські та єврейські жертви ОУН-УПА». Відтак, представники двох політичних сил та кількох громадських організацій заявили про пікетування заходу.

 

Завтра, 8 квітня, Львівська міська організація Української партії та ЛОГО «Трудовий рух «Солідарність» будуть проводити пікет під гаслом «Зупинимо антиукраїнські провокації!» під будівлею Генерального консульства республіки Польща у Львові.

 

Як повідомив Гал-інфо голова ЛМО УП Остап Стахів, останнім часом з боку Польщі посилилося розповсюдження фальсифікацій прости України, про що зокрема і свідчить і резолюція Європарламенту. На думку активістів УП, однією з таких спроб фальсифікації може стати і дана виставка.

 

Водночас, за словами Стахіва, активісти УП візьмуть участь у блокуванні входу в Український дім, аби не допустити проведення заходу.

 

Про проведення акції протесту повідомила і Київська міська організація Всеукраїнського об’єднання «Свобода», яка не згідна з демонстрацією в «Українському домі» українофобської виставки з псевдоісторичною назвою «Волынская резня – польские и еврейские жертвы ОУН-УПА», –повідомила прес-служба «Свободи».

 

До акції планує приєднатися ГО “Люстрація”, а також представники інших патріотичних політичних та громадських організацій п

 

.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ