Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Представники СБУ розповіли про співпрацю з "білими" хакерами

На ІІІ Харківському міжнародному юридичному форумі співробітники Служби безпеки України поділились своїм досвідом організації співпраці з ʺбілимиʺ хакерами для захисту об’єктів критичної інфраструктури країни. Про це Гал-інфо повідомили у прес-центрі СБУ
Відбувся ІІІ Харківський міжнародний юридичний форум

Учасники форуму обговорили питання з вироблення механізмів локалізації та протидії новітнім загрозам в інформаційній сфері, а також розвитку національної системи кібербезпеки та державно-приватного партнерства.

Перший заступник начальника ДКІБ Максим Литвинов поділився досвідом розвитку державно-приватного партнерства на прикладі діяльності Ситуаційного центру забезпечення кібербезпеки СБ України і навів приклади новітніх гібридних загроз та їх локалізації.

Участь представників ДКІБ СБ України у вказаному заході стало черговим етапом розвитку співпраці з міжнародним експертним середовищем з питань забезпечення інформаційної безпеки в умовах гібридної агресії проти України.

Форум проходив з 24 до 28 вересня за участі співробітників Служби безпеки України, провідних фахівців та експертів з різних країн світу. Захід було організовано у співпраці з Організацією з безпеки та співробітництва в Європі, Фондом Конрада Аденауера, Ради Європи.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на Львівщині говорили про соціальну відповідальність бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ