Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук відвідає Львівщину

Прем’єр-міністр України Олексій Гончарук відвідає Львівщину з робочим візитом. Про це Гал-інфо повідомили в прес-службі Львівської облдержадміністрації.
Олексій Гончарук – прем'єр-міністр України 2019.

Під час свого візиту Олексій Гончарук планує відвідати Новояворівськ та Новий Розділ, де оголошено надзвичайний стан у зв'язку зі зривом опалювального сезону.

Зазначимо, сьогодні АРМА розірвала угоду з управителем Новояворівської та Новороздільської ТЕЦ ПП «Гарант Енерго М»  та визначила нову управляючу компанію – дочірнє підприємство «Нафтогазу» – «Нафтогаз тепло».

Нагадаємо, у січні 2018 року НАБУ затримало керівництво ТзОВ "Енергія Новий Розділ" і ТзОВ "Енергія Новояворівськ", які постачали опалення і Новий Розділ та Новояворівськ, за підозрою у реалізації корупційної схеми. Оборудку з пільговим газом вперше виявили у ТзОВ "Енергія-Новояворівськ" у квітні 2016 року. Кінцевими бенефіціарами компаній є народні депутати від Блоку Петра Порошенка, брати Ярослав і Богдан Дубневичі.

Як вчора повідомив голова ЛОДА Маркіян Мальськкий, у Новояворівській ТЕЦ ситуація краща, ніж у Новому Роздолі. Тут системи повністю заповнені водою та очікується на підключення газу. Люди самотужки впоралися з низкою питань: складено бази абонементів, ліквідовано пориви, запущено воду, проведено гідравлічні випробовування.

"Нагадую, що питання опалення у містах Новий Розділ та Новояворівськ перебуває на постійному контролі Офісу Президента та Кабінету Міністрів", - зокрема зазначив Мальський.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ