Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

WikiLegalAid - нова довідково-інформаційна платформа

У Львові, в прес-центрі Гал-інфо, презентували довідково-інформаційну платформу правових консультацій «WikiLegalAid».
Презентація WikiLegalAid.
Презентація WikiLegalAid.
Презентація WikiLegalAid.
Презентація WikiLegalAid.
1/2

Довідково-інформаційна платформа правових консультацій «WikiLegalAid» є інноваційним інструментом, створеним з метою надання якісних правових консультацій співробітниками системи безоплатної правової допомоги.

Що являє собою «WikiLegalAid»? Це довідковo-інформаційна платформа правових консультацій, яка дає можливість знайти відповіді на найактуальніші правові питання.

Зараз скористатися можливостями платформи «WikiLegalAid» може кожен хто має доступ до мережі Інтернет.

Під час заходу Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області буде представлена інформаційна база, що функціонує за принципом відомої «Wikipedia», поповнюється правовими консультаціями з різних тем, що відповідають реальним запитам клієнтів системи, які приходять до центрів та бюро правової допомоги у всіх регіонах країни. Це дає можливості для громадян отримати актуальні вичерпні правові консультації, що сприяти посиленню правової спроможності та правової обізнаності громадян.

База правових консультацій була створена на основі найактуальніших та найпоширеніших питань з якими звертаються громадяни до системи БПД.

«WikiLegalAid» містить більше 1400 консультацій юристів БПД з найактуальніших питань, з якими звертаються клієнти за правовою допомогою.

Окрім правової інформації в них міститься судова практика та зразки правових документів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ