Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство  |  Війна з Росією

Президент на передовій вручив нагороди воїнам-десантникам

Президент на передовій вручив нагороди воїнам-десантникам. Про це повідомили в прес-службі Президента України.

Президент Петро Порошенко під час перебування на ротно-опорному пункті 79-ї окремої десантно-штурмової бригади, яка займає позиції на лінії зіткнення на Приазов’ї, вручив державні нагороди військовослужбовцям за мужність та героїзм проявлені в протидії російській агресії та захисті суверенітету та територіальної цілісності України.

«Для мене 79-ка є символом честі і мужності українських десантно-штурмових військ», - сказав Президент на зустрічі з українськими десантниками. Він згадав свої зустрічі на передовій з воїнами цього славетного підрозділу.

«За п’ять років ми створили справжню армію, якою може пишатися будь-яка країна Європи і світу. Вона вважається однією з найсильніших армій на континенті», - сказав Петро Порошенко та додав, що це результат спільних зусиль.

Президент поспілкувався з бійцям та скуштував обід, яким бійці харчуються в польових умовах.

Командувач операції Об’єднаних сил генерал Сергій Наєв доповів Верховному Головнокомандувачу ЗСУ оперативно-тактичну ситуацію на фронті. Він зазначив, що на лінії зіткнення обстановка неспокійна, ворог продовжує провокативні обстріли, але наші воїни діють відповідно.

«Обстріли ваших позицій вчора і сьогоднішнє застосування ПТРК трохи південніше - яскраве свідчення, що тут йде гаряча війна. І тут українські герої боронять суверенітет, територіальну цілісність та незалежність України», - зазначив Президент. «Я як Президент, як Верховний Головнокомандувач сьогодні тут, разом із вами для того, щоб висловити вам свою шану і повагу», - додав він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ