Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Президент Порошенко зустрівся з прем'єром Іспанії

Президент України Петро Порошенко в ході офіційного візиту до Королівства Іспанія провів зустріч із Прем'єр-міністром Іспанії Педро Санчесом. Повідомила прес-служба Президента України.

Глава Української держави підкреслив, що візит до Іспанії є надзвичайно успішним, важливим. Він зауважив, що за 22 роки це перший офіційний візит Президента України до Іспанії.

«Відбулися дуже продуктивні зустрічі з Прем'єр-міністром Педро Санчесом. Це перша міжнародна зустріч новообраного Прем’єр-міністра, і взагалі з цього почався його перший робочий день в резиденції. Дуже важливо, що ми отримали чітку позицію в підтримку суверенітету, територіальної цілісності та незалежності України. Підтримку позиції продовження санкцій. Підтримку позиції України в ЄС. Підтримку євроатлантичних амбіцій України», - розповів Глава держави у коментарі за підсумкам зустрічі.

Президент України висловив вдячність Главі іспанського Уряду за позицію підтримки нашої держави.

«Ми намітили декілька проблем. До речі, базуючись на вчорашній зустрічі з величезною українською громадою, ми чітко поставили питання про прискорення підписання Угоди про уникнення подвійного оподаткування», - наголосив Петро Порошенко.

За його словами, під час переговорів зазначалось, що цей документ буквально за декілька тижнів буде підготовлений і погоджений.  «І одразу же після призначення Уряду вона буде підписана. Так само, як і будуть підписана Угода про соціальний захист українських громадян. Так само будуть підписані Угоди про співпрацю в галузі сільського господарства, в галузі митної справи, юстиції і співпраці правоохоронних органів», - наголосив Президент.

«Надзвичайно важливо, що одразу ж є така широка сфера нашої кооперації», - підкреслив Петро Порошенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ