Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Президент проводить зустріч з керівництвом ВР та лідерами депутатських фракцій

Президент України Віктор Янукович проводить зустріч з керівництвом парламенту та лідерами депутатських фракцій Верховної Ради України. Про це повідомила прес-служба Президента.

У розмові беруть участь Голова Верховної Ради Володимир Литвин, його перший заступник Адам Мартинюк, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, голова фракції Народної партії Ігор Шаров, голова фракції КПУ Петро Симоненко, голова депутатської групи «Реформи заради майбутнього» Ігор Рибаков. Крім того, на зустрічі присутні Перший віце-прем’єр-міністр Валерій Хорошковський, який відповідає в Уряді за зв’язки з ВР, і Глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін.

На зустріч були запрошені - однак не з'явилися - заступник Голови ВР Микола Томенко, голова фракції «БЮТ-Батьківщина» Андрій Кожем’якін, голова фракції НУ-НС Микола Мартиненко, які раніше виступили ініціаторами організації зустрічі з Президентом.

«Я в черговий раз запросив опозицію разом з керівництвом парламенту, щоб ми мали зворотній зв'язок. Я розумію, що у вас є питання й до мене. І це цілком природно, тому що ми разом займаємося цією законотворчою роботою», - сказав Глава держави на початку розмови.

«Ми повинні зараз обговорити питання, які зараз є найбільш важливими для країни, і на них зробити наголос», - підкреслив Глава держави. В.Янукович зазначив, що за попередній час заветував близько 30 законів і подякував народним депутатам за розуміння у цьому питанні.

«Я ніколи не реагував на рішення парламенту критично, тому що я сам там був і знаю, як приймаються закони. І безумовно, добре розумію: гра не повинна бути «в одні ворота». Є точка зору кожного депутата, і її треба враховувати. Я тут не бачу ніякої різниці за великим рахунком, до якої фракції відноситься цей депутат - чи до більшості, чи до меншості в парламенті», - сказав Президент.

Головне, наголосив Глава держави, щоб закони, які приймаються, працювали на державу та її громадян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ