Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Президент у Львові вручив відзнаку Миколі Кулику

Як інформують в Офіційному представництві Президента України, під час робочої поїздки до Львівської області Президент Петро Порошенко вручив високу державну відзнаку - почесне звання «Народний артист України» директорові – художньому керівнику Заслуженої академічної капели України "Трембіта" Миколі Кулику.
Петро Порошенко відзначив високою державною відзнакою Миколу Кулика

"Дуже небагато таких людей в світі, а в Україні буквально одиниці. Микола Васильович очолив, став художнім керівником і головним диригентом "Трембіти" ще тоді, коли не відродилася Україна", - зазначив Президент.

Глава держави наголосив, що Микола Кулик несе цю високу місію вже понад 28 років. "Коли я дізнався, що сьогодні ввечері буде концерт, я не міг не бути тут для того, щоб подякувати за це служіння Музі, служіння нації і служіння державі", - сказав Президент, відзначивши його надзвичайно важливу роль.

Почесне звання "Народний артист України" присвоєно Миколі Кулику за значний особистий внесок у державне будівництво, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ